Upute za goste

Lokacija

Lokacija Apartmana Katarina i upute za vožnju od Virskog mosta do kuće:

 

 Apartmani Katarina lokacija

Rezervacija apartmana

Upit je moguće poslati putem email adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem kontakt telefona +385 98 859 732 (poziv, SMS, Viber, Whatsapp)

Slobodni termini za svaki apartman uvijek su ažurni i dostupni na:

Rezervacije se rade putem automatskog sustava rezervacija na www.vir-apartmani.com ili slanjem upita na gore navedene kontakte (mail, telefon).

 

Postupak rezervacije:

1.Odaberite željeni Apartman klikom na njegovu prezentaciju.

 

 

2. Ispod grafičkog prikaza kalendara odaberite gumb Rezerviraj - otvara se obrazac za rezervaciju

 

3. U obrascu za rezervaciju odaberite početni i završni datum rezervacije (dan dolaska i odlaska) klikom na sami kalendar ili odabirom datuma u Kalkulatoru rezervacija. U Bilješke o rezervaciji upišite imena svih osoba koje će boraviti u apartmanu, njihovu dob i datum rođenja. Upišite sve tražene podatke u Formular za registraciju i kliknite na Završi rezervacijuNapomena: ukoliko ste već registrirani na našoj web stranici, možete se ulogirati upisom Vašeg korisničkog imena i lozinke.

 

4. Na Vaš e-mail stiže Vam potvrda o rezervaciji sa svim detaljima te brojem računa i podacima za uplatu akontacije koje je automatski izračunata i iznosi 30% ukupne cijene smještaja. Navedena rezervacija vrijedi 3 dana, a potvrđuje se uplatom akontacije i slanjem potvrde o uplati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. U protivnom se rezervacija automatski briše s kalendara nakon 3 dana.

 

Dolazak u apartman

 

  • Dolazak: iza 14:00 sati na dan dolaska
  • Odlazak: najkasnije do 10:00 sati.

 

Placanje

Odmah po dolasku u apartman molimo Vas da pripremite i domaćinu predate osobne dokumente za sve osobe (putovnice ili osobne iskaznice) radi prijave u turistički ured te platite ostatak iznosa za smještaj.

 

 

 

 Potpunu verziju Općih uvjeta smještaja možete naći na linkovima:

Opći uvjeti (CRO)
General accommodation rules (ENG)

 

Joomla BJ Metis template by ByJoomla.com